NPV

  • Start
  • Activiteiten
  • Aanleveren evenement info

Knop NPV Lid 2018 300x35 Knop IPP 2018 500x35     Knop Fruithof 2020 500x35

Organiseert u een evenement of workshop dat leuk of interesant kan zijn voor leden van de NPV, dan nodigen wij u van hart uit om dit bij ons aan te melden.

Ons secretariaat bepaalt of de aangemelde evenementen/workshops relevant zijn voor de NPV en haar leden en of uw evenement wel of eventueel niet wordt gebubliceerd op onze website en eventueel onze full-color kwartaaluitgave "De Pomospost".

Mocht het secretariaat van mening zijn dat een evenement een zeer commercieel karakter heeft, kan zij, uiteraard na overleg vooraf, ter ondersteuning van de vereniging een kleine vergoeding voor plaatsing in rekening brengen.

Om onze leden van de juiste en volledige informatie te voorzien ontvangen wij graag de volgende informatie van u:

 

Naam evenement
Soort evenement

Begin- en einddatum 
Begin- en eindtijd

Beschrijving van het evenement, wat is er te zien en te doen
Eventuele kosten voor volwassen en kinderen, of juist gratis 
Vooraf aanmelden gewenst of vereist, of niet

Locatie waar het wordt gehouden (bv. Kwekerij ... of Landgoed ...)
Adres en plaats
Website
Naam contactpersoon

En graag een relevante afbeelding meesturen.

    
     

U kunt deze informatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij voorbaat dank.

Disclaimer
Hoewel we uiterste zorg besteden aan het publiceren van gegevens die de NPV van derden krijgt aangeleverd, kan het zijn dat hierin onjuistheden staan vermeld. De NPV als vereniging, noch haar bestuursleden aanvaarden aansprakelijkheid jegens onjuist gepubliceerde informatie en/of enige schade die hieruit mocht zijn ontstaan.