NPV

  • Start
  • Activiteiten
  • Fruit verkoop

Knop NPV Lid 2018 300x35 Knop IPP 2018 500x35     Knop Fruithof 2020 500x35

Knop Fruit Kopen 2018 300x35

Fruit verkopen 

Eigen Fruitbomen vormen een mooi bezit. De vruchten zijn gezond en lekker, de bloesem is elk jaar weer een genot om te zien.

Voor sommige mensen is de opbrengst aan fruit in een seizoen te veel voor eigen consumptie. Familie en buren zijn ook al voorzien, wat doen je dan met het resterende fruit? Weg laten rotten is zonde, dus laten velen het tot sap persen.

Een andere, nieuwe, optie is om het overschot aan fruit via de Website van de NPV aan te bieden. Dit kan zijn voor niets, voor geld, of voor een tegenprestatie (bijvoorbeeld helpen oogsten, drie manden lang elke week een appeltaart of iets anders wat u goed past).

Er zijn steeds meer mensen die bewust omgaan met hun voeding en die continue op zoek zijn naar onbespoten fruit. Zij kennen vaak niet het genot van eigen fruitbomen.
Door bekendheid te geven aan de mogelijkheid om via de NPV-website fruit te verkrijgen kunnen we “aanbod” en “vraag” een beetje bij elkaar brengen. 

We doen dat door uw aanbod op de website te plaatsen in de webpagina Fruit kopen. Hieraan zullen we via het internet en de zgn. sociale media op die plekken bekendheid geven, waarvan we weten dat dit door liefhebbers wordt gelezen.

Jam, cider of vruchtensappen te veel?
Bij wijze van proef kunt u ook andere fruit gerelateerde producten via deze NPV webpagina aanbieden.
Ook hierbij graag zo volledig mogelijk aangeven wat u aanbiedt en op welke wijze.

        
 

Hoe kunt u uw fruit aanbieden?

Heel eenvoudig: 
U stuurt een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met  uw contactgegevens:

Naam

Adres

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

en in welke periode

u welk soort fruit wilt aanbieden. 
Eventueel kunt u er nog een beschikbare hoeveelheid bij aangeven.

Tevens geeft u aan of u het wilt weggeven, verkopen (en tegen welke prijs per kilo) of dat u een tegenprestatie (ruilhandel) als vergoeding wilt.

U kunt ook aangeven wat de afname eenheid is, bijvoorbeeld per kilo, per 5 of 10 kilo of anders.

Natuurlijk geeft u aan op welke wijze u wilt worden benadert voor een afspraak (telefonisch en/of per e-mail) en eventueel op welke dagen en welke tijden iemand kan komen.

Een foto meesturen mag altijd, hoeft niet.
  
13
    
   
Natuurlijk geeft u aan op welke wijze u wilt worden benadert voor een afspraak (telefonisch en/of per e-mail) en eventueel op welke dagen en welke tijden iemand kan komen.
Een foto meesturen mag altijd, hoeft niet.  
                                                                                   

Ook als u vragen hebt over fruitverkoop kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan helpen we u graag verder.