30 jaar NPV def 2

Knop NPV Lid 2018 300x35 Knop IPP 2018 500x35     

Groenmarkt in het Rosarium in Winschoten

Categorie
Activiteiten agenda
Datum
zaterdag 6 July - zondag 7 July
Locatie
Rosarium te Winschoten - Parklaan 1a
Winschoten
Begintijd
10:00 uur
Eindtijd
18:00 uur

Rozenfestival is een prachtig tweedaags evenement met de traditionele Groenmarkt, een Foodplein, Muziekpodium, Cultuurplein en Kidsplein.

Groenmarkt
De basis van het festival is de jaarlijks terugkerende Groenmarkt, ieder jaar goed voor duizenden bezoekers. Verschillende standhouders gaan ook deze editie weer hun prachtige tuinartikelen en andere groen gerelateerde producten aanbieden. 

Muziekpodium
Ook op het muziekpodium staan dit jaar weer grote namen. Zo zijn er dit jaar optredens van o. a. Alloway, Sea Wolf en Ralph de Jongh.

Foodtrucks
Tijdens het struinen over het festival terrein moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden. Meerdere foodtrucks trekken richting het festival om hun culinaire hoogstandjes aan het publiek voor te schotelen. Verse patat, braadworst of een lekkere sappige hamburger; er is voor een ieder wat lekkers te krijgen. 

Kids
Ook voor de allerkleinste bezoekers wordt er enorm veel georganiseerd. Van een springkussen tot schminken en knutselen en bungee trampolines tot kindertheater. Ze hoeven zich geen moment te vervelen.

Cultuurplein
Er is dit jaar ook weer een mooie combinatie van natuur en cultuur. Het Cultuurplein is bedoeld voor jong talent dat vol passie zijn/haar favoriete bezigheid laat zien. Op het Dichters-Podium komen Stadsdichter Bianca Holst en andere dichters je in de poëtische sfeer brengen van ´t Oldambt. De dichters zullen op zaterdag en zondag hun gedichten in drie blokken laten horen.

Ook worden er poëzie workshops aangeboden. 

 
 

Alle datums

  • Van zaterdag 6 July tot zondag 7 July

Powered by iCagenda