Organiseert u een evenement of workshop dat/die leuk of interesant kan zijn voor leden van de NPV, dan nodigen wij u van harte uit om dit bij ons aan te melden.

Ons secretariaat bepaalt of de aangemelde evenementen/workshops relevant zijn voor de NPV en haar leden en of uw evenement wel of eventueel niet wordt gebubliceerd op onze website en eventueel onze full-color kwartaaluitgave de "Pomospost".
Mocht het secretariaat van mening zijn dat een evenement een zeer commercieel karakter heeft, kan zij, uiteraard na overleg vooraf, ter ondersteuning van de vereniging een kleine vergoeding voor plaatsing in rekening brengen.

Om onze leden van juiste en volledige informatie te kunnen voorzien ontvangen wij graag de volgende gegevens van u:
>  Naam evenement
>  Soort evenement 
>  Begin- en einddatum

>  Begin- en eindtijd
>  Beschrijving van het evenement, wat is er te zien en te doen
>  Eventuele kosten voor volwassen en kinderen, of juist gratis
>  Vooraf aanmelden gewenst of vereist, of niet
>  Locatie waar het wordt gehouden (bv. Kwekerij ..., Landgoed ..., of ...?)
>  Adres en plaats
>  Website
>  Naam contactpersoon
>  En graag een relevante afbeelding meesturen.

U kunt deze informatie mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat onze dank.

Disclaimer
Hoewel we uiterste zorg besteden aan het publiceren van gegevens die de NPV van derden krijgt aangeleverd, kan het zijn dat hierin onjuistheden staan vermeld. De NPV als vereniging, noch haar bestuursleden aanvaarden aansprakelijkheid jegens onjuist gepubliceerde informatie en/of enige schade die hieruit mocht zijn ontstaan.